Audits

Standaard controles worden uitgevoerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst aangepast aan de omstandigheden van elke klant. Deze controlelijst is opgesteld volgens de wettelijke aanbevelingen. De vastgestelde fouten worden onmiddellijk gemeld aan de betrokkenen  en vanaf dan hebben wij een opleidende benadering om met voorstellen onmiddellijk een verbetering aan te brengen en/of fouten te verhelpen.

Aan het einde van het bezoek wordt een verslag opgemaakt – al onze adviseurs beschikken over een laptop en een printer – en onmiddellijk besproken met de verantwoordelijke. Dit verslag vermeldt enkel de negatieve punten.

We ronden ons bezoek af met een noteringssysteem en bekijken de evolutie aan de hand van dit systeem. Een globaal verslag wordt bijgehouden, waarin alle noteringen evenals de resultaten van uitgevoerde testen worden opgeschreven. Dit is een wettelijk erkend document met een geldigheidsduur van 2 jaar (wettelijke termijn) en dient als bewijs van zelfcontrole ten aanzien van de FAVV.

Wij bieden ook specifieke audits:

  • HACCP-audit
  • Structurele audits
  • Opsporen van de oorzaak van besmetting

Be Sociable, Share!