Kwaliteitsverantwoordelijke

Enkele jaren terug hebben wij vastgesteld hoe nuttig de controles van de installaties en van de personeelsleden van onze klanten zijn maar gezien toenemende verplichte dagelijkse/wekelijkse uit te voeren zelfcontroles, hebben wij een nieuwe dienstverlening ontwikkeld.

Verantwoordelijke Voedselveiligheid en/of Verantwoordelijke Kwaliteit worden opgeleid.

Wat houdt dit in ?

Onze klanten kunnen beroep doen om een Verantwoordelijk Voedselveiligheid, een specialist op dit gebeid, die binnen uw bedrijf de verantwoordelijkheid van de hygiëne en de voedselveiligheid op zich neemt. Eén op maat gemaakte uurrooster wordt bij voorbaat opgesteld volgens de behoefte van de klant. Bij elk bezoek zal hij/zij de zelfcontroles uitvoeren en toezicht houden op de hygiëne, personeel bijscholen en/of opleiden, specifiek materiaal controleren (vb. temperaturen van de koelcellen/goederen controleren, opsporen listerie, Petrischaal,……….), kwaliteit controleren, officiële documenten opmaken en is eveneens de contact persoon voor de officiële instanties.

De Verantwoordelijk Voedselveiligheid wordt gedurende enkele uren een lid van uw team, een expert op wie u kan reken en een belangrijke troef op gebeid van voedselveiligheid.

 

Be Sociable, Share!