Opleidingen

De opleidingen van het personeel zijn zeer belangrijke stappen in het beleid van de kwaliteit en de hygiëne bij iedere vertegenwoordiger van de voedselketen. Deze opleidingen zijn verplicht voor alle nieuwe personeelsleden en ook regelmatige bijscholingen voor het ervaren personeel blijken vaak noodzakelijk.

MDConsultants kan een hele reeks opleidingen voor elk soort onderneming voorstellen: een basis van hygiëne voor een keukentje tot een zeer nauwkeurige opleiding voor specifieke gebieden. Wij beschikken over presentatie stramienen in PowerPoint die voor elke sessie worden gewijzigd, ook foto’s van positieve en negatieve dingen die in de lokalen van het opgeleide personeel worden gezien, dat leidt dan tot een overleg met het personeel en vermijdt de conclusie: „bij mij gebeurt dat nooit zo!!!“

De heer Hayez is professor op de School van Dieetleer van het Instituut Haulot van de Hogeschool Lucie de Brouckère, in Brussel. In dit kader, ontvangt MDC elk jaar de leerlingen van het 3de jaar dieetleer op stage om hun in de praktijk  hun kennis van de hygiëne in de beroepswereld te laten toepassen.

Be Sociable, Share!