Welkom

MDConsultants werd opgericht in 1997 door de heer Michel Dethier.

Michel Dethier was een pionier in België op gebied van voedselhygiëne en heeft in 1980 zijn firma opgericht om vakkundig audits en testen uit te voeren bij bedrijven die actief zijn in de voedingssector.

Door zijn ervaring in deze sector, blijft MDConsultants de routine audits en monster analysen uitvoeren bij zijn klanten maar heeft ook bijkomende diensten kunnen aanbieden aan zijn klanten/medewerkers.

MDConsultants beschouwt zijn klanten als medewerkers omdat een veilige voedselhygiëne alleen haalbaar is door een nauwkeurige en vertrouwelijke samenwerking met de directie en alle personeelsleden van de firma. Ook de laatste nieuwkomers worden hierbij betrokken.

MDConsultants kan hierin alleen slagen als het personeel ons als bijkomende hulp aanvaart in hun dagelijkse taak de voedselhygiëne te bevorderen in het belang van de verbruiker.

MDConsultants is erkent door de waalse regio als raadgever in de sector: Kwaliteitsbeheersing onder het nummer 1410-1391-00.

MDConsultants werkt eveneens samen met de” Hogeschool Lucie de Brouckère” in Brussel, voornamelijk met het “instituut Meurice” voor de voedseltechnieken en de zintuiganalyses evenals het “Instituut Haulot” en zijn afdeling dieetleer.

Ons hoofddoel: beter voorkomen dan genezen

Ons streefdoel: een referentie zijn voor kwaliteitsgarantie

 

 

Be Sociable, Share!